PROIECTARE SI EXECUTIE

Toata gama de constructii civile si industriale

PASIUNEA CA FUNDATIE

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 1200 de proiecte finalizate in ultimii 7 ani, ne recomanda ca fiind partenereul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei. Oferim cele mai bune solutii pentru clientii nostri, dezvoltand o gama ampla de servicii:amenajari interioare si exterioare, toata gama de instalatii (inclusiv ISU si HVAC), autorizari ISU, proiectare, structuri, restaurare monumente si mentenanta imobile. Putem oferii solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale, cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.

Traust este partenerul tau de incredere

Respectam intelegerile, oferim cele mai bune solutii

Odata semnat contractul  de colaborare, respectam termenele, bugetele si conditiile agreate. Oferim cele mai bune si mai eficiente solutii si ne asumam raspunderea de a finaliza proiectele la calitatea stabilita. Putem fi singurul furnizor pentru proiectul dumneavoastra. Pe langa partea de executie, va punem la dispozitie si servicii de obtinere autorizatii de construire si ISU, design, proiectare, furnizare materiale personalizare, transport si management de proiect.

Suntem o echipa de profesionisti

Profesionalismul, pasiunea, harnicia si seriozitatea sunt atribute care ne califica in echipa Traust, iar numeroasele proiecte realizate cu succes ne recomanda in relatia cu clientii nostri. Fiecare proiect beneficiaza de  un project manager care coordoneaza echipele de muncitori din santier si supervizeaza intreaga parte de executie asftel incat proiectul, detaliile tehnice si graficul de executie sa fie  respectate in totalitate. Comunicarea este un punct forte pentru noi si asiguram clientii de comunicare transparenta si de o atitudine profesionala concentrata pe solutii.

Ne adaptam, ne mobilizam

Actionam cu flexibilitate, ne adaptam conditiilor din teren, respectam legislatia si normele interne. Experienta acumulata in domeniul constructiilor, peste 1,000 de proiecte realizate pentru clienti de top din punct de vedere al notorietatii locale si nationale, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.

Oferim respect si incredere

Inca de la prima interactiune, tratam fiecare client cu respect, valorizam relatia si importanta fiecarui proiect. Oferim incredere prin natura stabila a companiei, prin evolutia constanta a acesteia, prin valorile pe care le impartasim in interiorul echipei dar si in relatia de colaborare cu partenerii nostri.

PASIUNEA CA FUNDATIE

Nu este doar sloganul companiei. Suntem impreuna pentru ca avem aceeasi pasiune, pasiunea pentru constructii. Suntem entuziasti si receptivi, ne intereseaza tot ce tine de domenul constructiilor, ne mandrim sa oferim cele mai bune solutii pentru clientii nostri avand convingerea ca ”in tot ceea ce faci cu pasiune, zidești o parte din tine”, la fel si noi, punem suflet si energie ca sa realizam proiecte care sa ne reprezinte.

22

Ani de experienta!

Lol et Lola Hotel, built by Traust, designed by Morphoza

Cladim relatii solide, pas cu pas, cu beneficiarii nostri!

- 1200 de santiere finalizate
- 170 beneficiari multumiti
- 22 de ani de la fondarea companiei
- retea de 250 de muncitori si subcontractori care pot executa lucrari in toata Romania.

CALITATEA serviciilor oferite este principala noastra preocupare.

Pasiunea ca fundatie

Privim cu incredere spre viitor, mizam pe experienta dobandita si echipa de oameni pasionati si motivati de satisfactia lucrului bine facut.

Contacteaza-ne

Solicita consultanta, informatii, oferta pentru proiectul tau

    Am realizat proiecte ample pentru branduri de renume

    Proiecte realizate

    Ultimele articole postate

    Proiecte, stiri, noutati, inovatii din constructii

    Translate »