Amenajari Interioare si Exterioare

Urbano Parks, Modul 3, Str. Balastierei 1S
Loc. Gilau, jud. Cluj
office@traust.ro
Telefon: 0741 741 666
Luni - Vineri
08:00 AM - 16:30 PM

Punem in opera ceea ce echipa de arhitecti si/sau designeri a creat si transpus intr-un proiect.

Prezentare

Amenajarile interioare se refera la toate lucrarile umede sau uscate care sunt localizate in interiorul unei constructii. Amenajarile interioare cuprind: lucrari ascunse (tencuieli, gleturi, sape, izolatii,etc.), lucrari vizibile (vopsitorii, tapete, parchet, timplarii etc.), mobilier fix si mobil, instalatii (electrice, sanitare, termice, ventilatie-conditionare, curenti slabi/tari).

Aplicam solutii moderne de recompartimentare a spatiilor interioare, executam lucrari de placare a peretilor cu gipscarton, izolatii termice, fonice, placari gresie si faianta, vopsitorie, zugraveli decorative, instalatii termice si sanitare, lucrari de tamplarie si multe altele.

Lucrarile de amenajari exterioare ale unei cladiri au legatura cu aspectul exterior al acesteia si constau din operatiunile ce se executa la peretii exteriori, in imprejmuirile perimetrale ale cladirii si la caile de acces catre aceasta. Avem echipe cu experienta vasta in amenajarile exterioare, de la lucrari simple, pana la cele mai complexe: fatade, pavaje din beton, drumuri de acces, parcari, spatii verzi, ziduri de sprijin, etc.

Echipa

Avem echipe cu experienta vasta in amenajarile interioare. De la lucrari simple, pana la cele mai complexe, pentru spatii cu destinatii multiple, echipele noastre sunt formate din profesionisti care pot executa orice fel de amenajare interioara.

Certificari

ISO 9001:2015 (calitatea lucrarilor) ISO 14001:2015 (protectie mediului) ISO 45001:2018 (securitatea muncii) ANRE (instalatii curenti tari) IGPR (sisteme anti efractie) IGSU (semnalizarea, limitarea si stingerea incendiilor) AGFR (echipamente de tehnica frigului).

100% Servicii complete

design, proiectare, obtinere de autorizatii construire si ISU, finisaje pereti si tavane, montare pardoseli tehnice, mocheta, gresie, LVT si PVC, toata gama de tavane, tapet, zugraveli si toate instalatiile necesare (electrice, HVAC, canalizare, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie, etc).

Profesionisti

Profesionisti capabili sa ofere cele mai bune solutii beneficiarilor. Avem echipe de structuristi, finisori, electricieni, instalatori, HVAC si ingineri cu vasta experienta.

Mobilizare

Mobilizarea și flexibilitatea sunt atribute care ne definesc, iar clienții care aleg să lucreze cu noi, beneficiaza de suport și expertiză imediate.
proiecte_realizate_dev

Amenajare birou Betfair, designed by Morphoza

Crezul nostru

'PASIUNEA CA FUNDATIE'

Toata gama de constructii si instalatii

De peste doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Articole recente

Translate »