Structuri

Urbano Parks, Modul 3, Str. Balastierei 1S
Loc. Gilau, jud. Cluj
office@traust.ro
Tel.: 0741 741 666
Luni - Vineri
08:00 AM - 16:30 PM

Executam orice structura pentru constructii civile si industriale. Elemente de rezistenta orizontala, verticala si contravintuire.

Prezentare

Structura sau scheletul de rezistență reprezintă un ansamblu de elemente structurale (stalpi, grinzi, pereti, plansee etc), aranjate in asa fel incat sa asigure preluarea si transmiterea incarcarilor ce actioneaza asupra ei, fara sa pericliteze siguranta si integritatea cladirii.

Echipa

Avem echipe de structuristi cu vasta experienta, capabili de a executa proiecte de diferite niveluri de complexitate pentru diferite tipuri de constructii – civile si industriale. Suntem capabili sa realizam structuri de beton armat, structuri cu pereti portanti din caramida, structuri metalice, structuri din lemn, etc.

Certificari

ISO 9001:2015 (calitatea lucrarilor) ISO 14001:2015 (protectie mediului) ISO 45001:2018 (securitatea muncii) ANRE (instalatii curenti tari) IGPR (sisteme anti efractie) IGSU (semnalizarea, limitarea si stingerea incendiilor) AGFR (echipamente de tehnica frigului).

100% Servicii complete

design, proiectare, obtinere de autorizatii construire si ISU, finisaje pereti si tavane, montare pardoseli tehnice, mocheta, gresie, LVT si PVC, toata gama de tavane, tapet, zugraveli si toate instalatiile necesare (electrice, HVAC, canalizare, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie, etc)

Profesionisti

Profesionisti capabili sa ofere cele mai bune solutii beneficiarilor. Avem echipe de structuristi, finisori, electricieni, instalatori, HVAC si ingineri cu vasta experienta.

Mobilizare

Mobilizarea și flexibilitatea sunt atribute care ne definesc, iar clienții care aleg să lucreze cu noi, beneficiaza de suport și expertiză imediate.
STRUCTURI_Dev_1

Amenajare Lol et Lola Hotel, designed by Morphoza

Crezul nostru

'PASIUNEA CA FUNDATIE'

Toata gama de constructii si instalatii

De peste doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Articole recente

Translate »