Constructii civile, comerciale si industriale

23 de ani de experienta

PASIUNEA CA FUNDATIE

Experienta de peste 23 de ani in domeniul constructiilor, instalatiilor si mentenantei, echipa de profesionisti si cele peste 1.340 de proiecte finalizate in ultimii 8 ani, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei. De la amenajari interioare si exterioare, toata gama de instalatii inclusiv ISU si HVAC, autorizari ISU si IGPR, proiectare, structuri, restaurari monumente, pana la mentenanta cladiri. Ne perfectionam continuu astfel incat sa crestem viteza si calitatea lucrarilor executate. Oferim solutii complete si ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.

Misiune

Traust a fost creata pentru a aduce in piata standarde-model de lucru si deservire in domeniul constructiilor, centrate pe experienta clientului. Mobilizarea si flexibilitatea sunt atribute care definesc echipa Traust, iar clientii care aleg sa lucreze cu noi se bucura de suport si expertiza imediate.

Viziune

Traust va continua sa fie firma de constructii, instalatii si amenajari in constructii cu cele mai multe santiere deschise in tara. Vom lucra cu echipele proprii si subcontractori, urmarind ca de la an la an sa fim tot mai buni profesional, lucrand intr-un cadru procedural care se perfectioneaza continuu.

VALORILE TRAUST

Incredere si respect

Orice tip de relatie incepe si se dezvolta doar prin respect si incredere. Oferim sanse egale partenerilor nostri, suntem orientati spre nevoile si dorintele acestora si avem grija ca intelegerile sa fie respectate, iar rezultatele obtinute in urma colaborarilor sa fie reciproc avantajoase. Atat proiectele clientilor nostri cat si relatiile dezvoltate sunt la fel de importante pentru noi. Astfel ca, odata acceptat, fiecare proiect este tratat cu maxima seriozitate, respectam intelegerile agreate si ne asumam raspunderea actiunilor noastre. Avem capacitatea profesionala, logistica si financiara sa onoram fiecare contract si ne asiguram clientilor nostri ca intotdeauna vom alege cele mai bune solutii tehnice si ca vom comunica pe intreg parcursul derularii proiectului, clar, constructiv si transparent, cu respect si profesionalism. Cunoastem legislatia, normele, directivele si standardele interne si externe si le respectam. Lucram cu personal calificat, respectam normele de protectia muncii si de protectia mediului si ne selectam cu mare atentie colaboratorii si furnizorii astfel incat sa valorizeze aceste principii.

Mobilizare

Datorita resurselor pe care le putem implica in realizarea proiectelor, avem capacitatea de a lucra cu termene de executie stranse si sa executam lucrari pe intreg teritoriul Romaniei si nu numai. Suntem capabili sa incepem lucrari in 2-3 zile de la preluarea spatiului, cu conditia de a avea un contract cadru cu preturi agreate. Garantam clientilor nostri respectarea conditiilor agreate si pentru asta, mobilizam: echipa de management, echipa de muncitori calificati, o selectie de subcontractori verificati, care valorizeaza principiile Traust, furnizori de materiale si utilaje recunoscuti, suport logistic dar si financiar.

Flexibilitate

Experienta acumulata, cunostintele tehnice si personalul calificat, ne recomanda pentru realizarea proiectelor cu destinatii diverse, proiecte complexe ca tipuri si numar de proceduri de executie, acoperind intreaga gama de lucrari din sfera constructiilor si instalatiilor (structuri, finisaje, drumuri, parcari, instalatii electrice si de voce date, incalzire, climatizare, termice, sanitare, canalizare, etc.). Ne adaptam rapid la modificarile pe termen scurt ale conditiilor si trendurilor din industria constructiilor si acest fapt este posibil si datorita puterii noastre financiare, care ne permite sa investim in dezvoltarea profesionala si in utilaje.

Stabilitate

Orientarea catre client este mai mult decat o declaratie, este focusul nostru, punem clientul in mijlocul tuturor actiunilor din companie. Datorita experientei acumulate in timp, reusim sa intelegem clientii, sa anticipam nevoi, sa oferim cele mai bune solutii. Avem clienti recurenti, clienti vechi, avem relatii de parteneriat durabile in timp, valorizam aportul adus de fiecare membru al echipei, apreciem loialitatea. Suntem prezenti de peste 20 de ani in industria constructiilor din Romania, proiectele realizate ne recomanda si ne pozitioneaza ca partener de incredere, solvabil si capacitat astfel incat sa putem realiza proiecte ample.

Perfectionare

Activam intr-un domeniu dinamic, dinamism datorat progreselor tehnologiei (utilaje, materiale) dar si trendurilor si nevoilor specifice, fapt pentru care ne documentam continuu, invatam si astfel, garantam cele mai bune solutii pentru clientii nostri. Consideram ca invatarea si adaptabilitatea sunt raspunsul tuturor provocarilor profesionale, astfel ca, investim in oameni, in dezvoltare profesionala, iar pe de alta parte ne perfectionam continuu de pe urma provocarilor profesionale pe care le intampinam in munca noastra de zi cu zi.  
Toata gama de constructii civile, comerciale si industriale

Orientati spre a gasi cele mai bune solutii pentru clientii nostri, am dezvoltat o gama ampla de servicii

Toata gama de constructii civile, comerciale si industriale

Solutii accesibile pentru constructii si amenajari

Orientati spre a gasi cele mai bune solutii pentru clientii nostri, am dezvoltat o gama ampla de servicii: amenajari interioare si exterioare, toata gama de instalatii (inclusiv ISU si HVAC), autorizari ISU, proiectare, structuri, reabilitare monumente si mentenanta.

Colors-tone-pantone-design-palette

Personal calificat

concrete-truck-mixer-construction-transport

Solutii complete

Executam lucrari pe intreg teritoriul Romaniei.

Ramona Traust
0743 595 662

Ramona Copaci - reprezentant vanzari

Crezul nostru

'PASIUNEA CA FUNDATIE'

Toata gama de constructii si instalatii

De peste doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Ultimele articole postate

Proiecte, stiri, noutati, inovatii din constructii

Translate »