Servicii

Construim si o facem bine, ca pentru noi.

Solutii complete pentru constructii civile si industriale

1
santiere complete in 2022
1
angajati si subcontractori

Pasi in realizarea unei oferte

ETICA

AZI, TRAUST ESTE PARTENERUL TAU DE INCREDERE

Respectam intelegerile, oferim cele mai bune solutii

Odata semnat contractul  de colaborare, respectam termenele, bugetele si conditiile agreate. Oferim cele mai bune si mai eficiente solutii si ne asumam raspunderea de a finaliza proiectele la calitatea stabilita. Putem fi singurul furnizor pentru proiectul dumneavoastra. Pe langa partea de executie, va punem la dispozitie si servicii de obtinere autorizatii de construire si ISU, design, proiectare, furnizare materiale personalizare, transport si management de proiect.

Suntem o echipa de profesionisti

Profesionalismul, pasiunea, harnicia si seriozitatea sunt atribute care ne califica in echipa Traust, iar numeroasele proiecte realizate cu succes ne recomanda in relatia cu clientii nostri. Fiecare proiect beneficiaza de un project manager care coordoneaza echipele de muncitori din santier si supervizeaza intreaga parte de executie asftel incat proiectul, detaliile tehnice si graficul de executie sa fie respectate in totalitate. Comunicarea este un punct forte pentru noi si asiguram clientii de comunicare transparenta si de o atitudine profesionala concentrata pe solutii.

Ne adaptam, ne mobilizam

Actionam cu flexibilitate, ne adaptam conditiilor din teren, respectam legislatia si normele interne. Experienta acumulata in domeniul constructiilor si cele peste 1.200 de proiecte realizate pentru clienti de top din punct de vedere al notorietatii locale si nationale, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra.

Oferim respect si incredere

Inca de la prima interactiune, tratam fiecare client cu respect, valorizam relatia si importanta fiecarui proiect. Oferim incredere si solutii optime de constructii si instalatii prin natura stabila a companiei, prin evolutia constanta a acesteia, prin valorile pe care le impartasim in interiorul echipei dar si in relatia de colaborare cu partenerii si beneficiarii nostri.

PASIUNEA CA FUNDATIE

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 1200 de proiecte finalizate, ne recomanda ca fiind partenereul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei. Oferim cele mai bune solutii pentru clientii nostri, dezvoltand o gama ampla de servicii: amenajari interioare si exterioare, toata gama de instalatii (inclusiv ISU si HVAC), autorizari ISU, proiectare, structuri, restaurare monumente si mentenanta imobile.
Am realizat proiecte ample pentru branduri de renume

De peste 20 de ani dezvoltam relatii de succes

Intreaga societate este intr-o continua dezvoltare, iar noi tinem pasul cu ultimele tendinte in domeniul constructiilor. Imbratisam schimbarile, acceptam provocarile si ne adaptam rigorilor, invatam continuu si oferim cele mai bune servicii in domeniu. CALITATEA serviciilor oferite fiind principala noastra preocupare.

drill-machine-tools-perforator-construction

22 de ani experienta

de 22 de ani raspundem provocarilor si datorita acestora devenim tot mai buni, tinem pasul cu tehnologia, cu trend-urile in constructii si invatam continuu
Crane-Tower-machine-industrial-construction

120 angajati

avem personal calificat, investim in dezvoltare profesionala, ne asiguram ca avem cei mai buni specialisti care sa raspunda solicitarilor clientilor nostri.
pipes-Industry-pipeline-plumbing-water

170 beneficiari

pretuim relatiile si consideram ca cele mai bune parteneriate au la baza aceleasi valori: incredere si profesionalism
excavator-truck-construction-transportation-transport

130 colaboratori

am ales sa lucram cu parteneri care au inteles nevoile si exigentele noastre si am creat relatii reciproc avantajoase

Contacteaza-ne

Suntem aici pentru a-ti raspunde intrebarilor si/sau propunerilor

    Contact

    • Str. Balastierei nr. 1S, Modul 3, loc. Gilau, Cluj
    • Email: office@traust.ro Suna-te: 0264 891 301
    • Luni - Vineri 08:00 AM - 16:30 PM
    Translate »