Constructii civile, comerciale si industriale

23 de ani de experienta

Istoric Traust

2001

Ne-am lansat pe piata constructiilor din Romania sub denumirea de Total Invest, avand ca focus crearea unui standard superior de calitate, incredere, seriozitate si respect fata de clienti, preocupati fiind sa predam proiectele conform caracteristicelor agreate din contract. 

2001-2008

Ne-am dezvoltat continuu diversificand gama de servicii si deruland santiere peste tot in Romania. Am urmarit de la an la an sa fim tot mai buni din punct de vedere profesional, obtinand certificari care atesta oferta de servicii complete, de calitate, pe piata constructiilor din Romania.

2008-2012

Fiind construita pe un model de business sanatos, in perioada de recesiune, care s-a simtit puternic in industria constructiilor, am reusit sa crestem, intarind statutul de jucator solid pe piata constructiilor romanesti.  Am lansat un nou serviciu: MENTENANTA IMOBILE.

2012-2018

Dezvoltarea Total Invest a continuat pe toate liniile. Am ajuns la capacitatea de a finaliza anul in jur de 150 de santiere – oriunde în Romania, atat pentru companii romanesti cat si pentru companii straine. Serviciul de MENTENANTA a ajuns la peste 1000 de interventii reusite anual.

2018-2019

Rebranding. Total Invest devine Traust. Pentru că ne dorim să devenim tot mai buni profesional şi să ţinem pasul cu trendurile actuale, am considerat că avem nevoie sa transmitem cele mai reprezentative valori ale companiei şi la nivel de brand. Astfel, a luat naştere brandul TRAUST.

PREZENT

AZI, TRAUST ESTE PARTENERUL TAU DE INCREDERE

Respectam intelegerile, oferim cele mai bune solutii

Odata semnat contractul  de colaborare, respectam termenele, bugetele si conditiile agreate. Oferim cele mai bune si mai eficiente solutii si ne asumam raspunderea de a finaliza proiectele la calitatea stabilita. Putem fi singurul furnizor pentru proiectul dumneavoastra. Pe langa partea de executie, va punem la dispozitie si servicii de obtinere autorizatii de construire si ISU, design, proiectare, furnizare materiale personalizare, transport si management de proiect.

Suntem o echipa de profesionisti

Profesionalismul, pasiunea, harnicia si seriozitatea sunt atribute care ne califica in echipa Traust, iar numeroasele proiecte realizate cu succes ne recomanda in relatia cu clientii nostri. Fiecare proiect beneficiaza de un project manager care coordoneaza echipele de muncitori din santier si supervizeaza intreaga parte de executie asftel incat proiectul, detaliile tehnice si graficul de executie sa fie respectate in totalitate. Comunicarea este un punct forte pentru noi si asiguram clientii de comunicare transparenta si de o atitudine profesionala concentrata pe solutii.

Ne adaptam, ne mobilizam

Actionam cu flexibilitate, ne adaptam conditiilor din teren, respectam legislatia si normele interne. Experienta acumulata in domeniul constructiilor, peste 2,000 de proiecte realizate pentru clienti de top din punct de vedere al notorietatii locale si nationale, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra.

Oferim respect si incredere

Inca de la prima interactiune, tratam fiecare client cu respect, valorizam relatia si importanta fiecarui proiect. Oferim incredere si solutii optime de constructii si instalatii prin natura stabila a companiei, prin evolutia constanta a acesteia, prin valorile pe care le impartasim in interiorul echipei dar si in relatia de colaborare cu partenerii si beneficiarii nostri.

PASIUNEA CA FUNDATIE

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 1340 de proiecte finalizate in ultimii 8 ani, ne recomanda ca fiind partenereul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei. Oferim cele mai bune solutii pentru clientii nostri, dezvoltand o gama ampla de servicii: amenajari interioare si exterioare, toata gama de instalatii (inclusiv ISU si HVAC), autorizari ISU, proiectare, structuri, restaurare monumente si mentenanta.
Toata gama de constructii civile, comerciale si industriale

Suntem orientati spre a gasi cele mai bune solutii pentru clientii nostri, am dezvoltat o gama ampla de servicii

Toata gama de constructii civile, comerciale si industriale

Solutii accesibile pentru constructii si amenajari

Orientati spre a gasi cele mai bune solutii pentru clientii nostri, am dezvoltat o gama ampla de servicii: amenajari interioare si exterioare, toata gama de instalatii (inclusiv ISU si HVAC), autorizari ISU, proiectare, structuri, restaurare monumente si mentenanta.

Colors-tone-pantone-design-palette

Personal calificat

concrete-truck-mixer-construction-transport

Solutii complete

Executam lucrari pe intreg teritoriul Romaniei.

ramona
0743 595 662

Ramona Copaci - reprezentant vanzari

Crezul nostru

'PASIUNEA CA FUNDATIE'

Toata gama de constructii si instalatii

De peste doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Ultimele articole postate

Proiecte, stiri, noutati, inovatii din constructii

Translate »