Mentenanta

Oferim mentenanta preventiva, predictiva si corectiva a cladirilor civile si industriale.
Avem echipe dedicate, coordonate de ingineri specializati.

Prezentare

Serviciul de mentenanta are ca scop functionarea optima a instalatiilor cladirii prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva. Aceste actiuni duc la marirea fiabilitatii si a performantelor cladirii si la scaderea disfunctionalitatilor. Avantajele pe care acest serviciu le ofera sunt atat legate de reducerea costurilor cu intretinerea, prin prevenirea situatiilor de avarie si mentinerea in parametri optimi a instalatiilor, reducerea costurilor pentru utilitati cat si siguranta proprietatii, controlul si eliminarea problemelor de intretinere.

Echipa

Avem echipe de mentenanta cu experienta serioasa in domenii diferite, ce acopera toata Transilvania, care sunt disponibil 24 din 24, 7 zile din 7. Echipele sunt coordonate de un departament suport care preia toate solicitarile de interventie si le distribuie echipelor din teren, condus de un inginer specializat in mentenanta imobilelor.

Mentenanta generala reprezinta totalitatea activitatilor tehnice si organizatorice intreprinse cu scopul de a mentine sau de a restabili buna functionare a unei cladiri. Pentru a avea garantia ca valoarea cladirilor ramane neschimbata sau este pastrata cat mai bine, este nevoie ca acestea sa fie mentinuta asigurandu-se periodic servicii de revizuire, intretinere si reparatii. Pe de alta parte, in multe cazuri, destinatia unei cladiri poate prinde un nou contur in functie de planurile celor care utilizeaza spatiul, iar in acest caz un partener stabil care sa duca la bun sfarsit realizarea proiectelor de amenajari poate fi cruciala. TRAUST ofera posibilitatea incheierii de contracte pentru abonamente mentenanta generala cladiri menite sa asigure functionarea optima a instalatiilor cladirii prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva, dar si sa ofere sprijin in ducerea la bun sfarsit a indeplinirii unor proiecte ce privesc modificari la instalatii si lucrari de constructii si amenajari.   Incheierea unui abonament cu o companie presupune identificarea nevoilor specifice ale acesteia si crearea unui pachet de servicii personalizate in functie de necesitatile cladirii ce urmeaza sa intre in intretinerea companiei noastre. Serviciile  care pot fi incluse in acest tip de abonament sunt cele care privesc revizuirea, intretinerea si repararea, dupa necesitati a instalatiilor:

   
 • apa-canal, tehnico-sanitare
 • incalzire centrala (exclus centrala)
 • sistem HVAC/racire,tratare aer
 • electrice
 • sisteme detectie
 • instalatii stingere incendii
 • alte lucrari de reparatii si intretinere ale cladirii in limita capacitatii societatii de a le executa (lacatuserie, vopsitorie, betonari, confectii metalice, lucrari de amenajari interioare si exterioare, constructii)
 • irigatii si intretinere spatii verzi (tundere gazon)

Valoarea abonamentului se stabileste personalizat in functie de nevoile specifice ale fiecarei companii si reprezinta o cheltuiala deductibila pentru companii. Printre beneficiile suplimentare directe, incluse intr-un abonament, se numara:

   
 • constatarile si consilierea tehnica sunt transmise imediat beneficiarului
 • serviciul de interventie non-stop
 • revizie anuala a tuturor instalatiilor cladirii/cladirilor conform termeni asumati prin contract
 • reduceri semnificative din valoarea manoperei aferenta interventiilor efectuate
 • taxa de deplasare diminuata

Beneficiile indirecte sunt reprezentate de siguranta si linistea pe care incheierea unui parteneriat cu o firma pregatita din punct de vedere al personalului specializat si al echipamentelor vi le poate oferi in situatiile de urgenta sau in cele ce privesc dezvoltarea companiei.Suntem pregatiti din punctul de vedere al capitalului uman si tehnologic sa rezolvam cele mai diverse provocari.  
Important! Toate lucrarile realizate de compania noastra, cuprinse in aceste abonamente mentenanta cladiri pentru companii, beneficiaza de garantie pentru manopera efectuata si sunt asigurate prin incheierea unei polite de asigurare cu o companie specializata in acest domeniu. La fel, pentru lucrarile de constructii realizate cu/de noi!

mentenanta_dev1

Proiecte reprezentative

Crezul nostru

'PASIUNEA CA FUNDATIE'

Toata gama de constructii si instalatii

De peste doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Articole recente

Translate »