123

Amera Tower – prima cladire din Romania precertificata „Zero Waste Building”, ce ofera spatii de birouri dotate cu toate elementele pentru a sustine fluxul de business.

Prezentare

Noua receptie Amera Tower reprezinta un nou inceput pentru beneficiarii spatiilor de birouri. Receptia este zona de prim contact pe care lumea o are cand paseste in interiorul cladirii, drept urmare amenajarea spatiului a fost necesara pentru a crea o experienta cat mai placuta pentru toti cei care trec pragul.

Lucrari efectuare:
 -amenajari interioare
 -finisaje
 -instalatii sanitare

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 1200 de proiecte finalizate cu succes, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta imobile

Solutii optime

Putem oferi solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »