123

Castigator al primei competitii dedicate spatiilor de birouri din Romania “The Most Office”, biroul Betfair din Cluj-Napoca a fost votat ca avand cea mai spectaculoasa amenajare interioara din tara.

Prezentare

Betfair Romania Development este parte a Paddy Power Betfair Group, si este cel mai mare centru de dezvoltare a acesteia din lume. Am amenajat biroul din Cluj-Napoca situat in cea mai mare cladire de birouri din oras, are peste 6000mp si deserveste celor peste 700 de angajati ai companiei.
Amenajarea s-a desfasurat in 3 etape (prima de 3,100 mp, a doua de 1,300 mp, iar a treia de 1,600 mp).
Am amenajat atat spatiile de birouri, cat si zonele de relaxare, salile de sedinta, salile tehnice si spatii comune, proiectul fiind unul complex.
Operatiuni efectuate - compartimentari interioare, placari ceramice, montarea tavanului, finisaje si zugraveli - respetand stereotomia pentru executia zugravelilor speciale.

Amenajarea s-a realizat in perioada 2015-2016. 

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 2500 de proiecte finalizate in ultimii 5 ani, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta imobile

Solutii complete

Putem oferi solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »