123

Este vorba de o cladire cu destinatia spatiu de birouri pentru o mare companie de IT romaneasca, din centrul orasului Cluj-Napoca.

Prezentare

Am consolidat structura cladirii existente si am construit inca 2 etaje, plus consola pe structura metalica.
S-a lucrat la hidroizolarea terasei, fatadizare prin aplicare termosistem cu vata bazaltica, realizare compartimentari interioare si tavane false din gips carton, montam pardoseli tip PVC si mocheta, instalatiile sanitare si HVAC, amenajare sauna subsol si spatii recreative;
Provocare majora a fost spatiul ingust, calacanele cladirilor vecine precum si adaptarea unei cladiri vechi la standarde actuale, cu un buget limitat.

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 1200 de proiecte finalizate cu succes, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta imobile

Solutii complete

Putem oferi solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »