ebs tower cluj
123

EBS Romania a fost o companie furnizoare de solutii software, integrate de gestiune ERP (enterprise resource planning) din Cluj-Napoca. Din 2013 EBS este parte a concernului NTT DATA.

Prezentare

Cladirea are o suprafata de peste 7,000 mp, distribuita pe 12 etaje; deservind peste 500 de angajati;
Este printre primele proiecte de amenajari de birouri indraznete, unde pe langa amenajarea spatiilor de birouri, a salilor de sedinte si videoconferinte, sali tehnice, am amenajat si spatii de recreere, sali special gandite pentru delectarea angajatilor, zone open-space, dar si o biblioteca;
Lucrarile au implicat compartimentarea, montarea pardoselii si a tavanului casetat, placari ceramice, finisaje interioare, gletuit si zugravit, toate acestea respectand complexitatea designului aparte gandit de echipa Morphoza.

Lucrarile s-au executat in perioada 2015 – 2016

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 1200 de proiecte finalizate cu succes, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta imobile

Solutii complete

Putem oferi solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »