123

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu peste 9000 de angajati si cu o retea care cuprinde in prezent aproape 900 de unitati, supermarketuri Mega Image si magazine de proximitate Shop&Go.

 

Prezentare

Am realizat peste 100 de magazine Mega Image in Romania, in Cluj, Bihor, Timis, Arad, Constanta, Iasi, Bacau, Vrancea.
Lucrarile au constat in:
- structuri
- amenajari interioare si exterioare
- instalatii sanitare, electrice si HVAC

Oferim mentenanta la 70 magazine Mega Image si Shop&Go din judetul Cluj.

Cel mai mare magazin amenajat a fost in Timisoara, un magazin concept, al 2-lea de acest fel din tara, de 2600 mp. 

5
23
5

Mega Image

Magazine Mega Image, de dimensiuni mai mari ca un Shop&Go, inclusiv magazine Concept. Cel mai mare magazin pe care l-am amenajat a fost in Timisoara, un magazin concept de 2600 mp.

SHOP&GO

Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, aproape de casa. Concept lansat in 2010 in Romania, iar moment sunt peste 400 de astfel de magazine in Romania.

Orase din Romania

Am executat lucrari in 11 orase din Romania unde am amenajat magazine Mega Image. Am lucrat in Cluj, Oradea, Timisoara, Arad, Iasi, Bacau, Iasi, Piatra Neamt, Adjud, Panciu si Constanta.

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 2500 de proiecte finalizate in ultimii 5 ani, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta

Solutii complete

Putem oferi soluti complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »