123

NTT DATA Romania este furnizor si integrator de solutii/sisteme IT complexe, cu o echipa de peste 1.700 de specialisti in Romania si Serbia. Face parte din grupul NTT (Nippon Telegraph and Telephone). 

Prezentare

Descriere lucrare:
13 etaje spatiu de birouri pentru 1 000 de angajati cu o suprafata totala de 9 000 mp
Cel mai amplu proiect unde am amenajat spatiile de birouri, salile speciale de sedinta pentru diverse tipuri de intalniri si evenimente spatiile de relaxare, zonele open space, sali tehnice specifice domeniului IT
Lucrarile au implicat compartimentarea interioara, montarea pardoselii si a tavanului casetat, placari ceramice, finisaje interioare, zugraveli speciale.

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 2500 de proiecte finalizate in ultimii 5 ani, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta imobile

Solutii complete

Putem oferi solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »