123

Siemens AG este cel mai mare conglomerat european de companii din domeniul ingineriei. Sediile centrale internationale ale Siemens se afla in Berlin si Munchen, Germania. Compania este un conglomerat a trei sectoare principale de afaceri – industrie, energie si sanatate, cu un total de 15 divizii.

Prezentare

Amenajarea biroului Siemens AG din Liberty Technology Park, Cluj-Napoca. Am executat compartimentari ale spatiului cu pereti de gips carton, am montat tavanul fals si am executat toate finisajele interioare.

Amenajarea s-a efectuat in anul 2014.

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 1200 de proiecte finalizate cu succes, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta imobile

Solutii complete

Putem oferi solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »