123

Telekom Romania este a 3-a cea mai importanta companie de telecomunicatii din Romania, subsidiara a grupului Deutsche Telekom. 

Prezentare

Tipuri de lucrari executate la puncte de lucru desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei :
- lucrari structurale, confectiile metalice pe care stau echipamentele IT sau casa liftului
- lucrari de finisaje si constructii usoare: gletuiri, zugraveli, compartimentari cu gipscarton, tavane metalice lamelare, tavane casetate, placari ceramice, montaj de usi, montare pardoseli flotante
- lucrari de constructii prin care s-a pus in opera arhitectura cladirii: fatada ventilata prin montajul placilor de fibrociment
- lucrari de amenajari exterioare
- lucrari la acoperis (hidroizolatii)
- lucrari pentru obtinerea autorizatii ISU
Totodata, am oferit si servicii de mentenanta pentru toate cladirile Telekom din 16 judete ale Romaniei (zona Transilvaniei).

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 2500 de proiecte finalizate in ultimii 5 ani, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta imobile

Solutii complete

Putem oferi solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »