Telenav, Cluj-Napoca
123

Telenav este o companie internationala din SUA care ofera servicii de nagivare prin GPS, avand puncte de lucru in Germania, Japonia, China, Brazilia si Romania. 

Prezentare

Amenajarea biroului Telenav, situat pe 2 etaje in The Office Cluj-Napoca, destinat celor 300 de angajati ai companiei.
Compartimentarea interioara cu pereti de gips carton pe structura metalica, placare decorativa cu lemn, montarea tavanului casetat, unde sa aplicat vata fonoizolatoare suplimentara, pentru a asigura o antifonare buna a fiecarui birou, finisaje interioare, montarea mochetei, iar in zona open space s-au efectuat vopsitorii speciale la tavane - pentru a pastra aspectul industrial al cladirii.

Amenajarea s-a realizat in anul 2018.

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 1200 de proiecte finalizate cu succes, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta imobile

Solutii optime

Putem oferi solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »