123
Unith2B – unul din cele mai prestigioase birouri de arhitectura din Romania, avand o experienta de peste 15 ani in domeniu.
In 2020 a castigat premiul pentru arhitectura la categoria
Public and commercial architecture‘ oferit de prestigioasa BigSee.

Prezentare

Amenajare agentii de turism Tui Travel si Dertour.
Lucrarile au constat in executia amenajarilor interioare si a instalatiilor electrice, sanitare si HVAC pentru unitatile de turism.
La agentia din Bistrita am executat si lucrari de consolidare, agentia desfasurandu-si activitatea intr-o cladire monument istoric.

Crezul nostru

"PASIUNEA CA FUNDATIE"

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Pasiunea ca fundatie

Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 2500 de proiecte finalizate in ultimii 5 ani, ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Design, proiectare, obtinere de autorizatii de construire si ISU
  • Structuri din beton sau profile metalice, zidarii, acoperisuri, termoizolatii
  • Finisaje interioare
  • Instalatii: electrice, sanitare, HVAC, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie
  • Mentenanta

Solutii complete

Putem oferi solutii complete pentru spatii cu destinatii atat civile si comerciale cat si industriale, astfel ca, ne putem ocupa de fiecare etapa a proiectului dumneavoastra.
1
Proiecte finalizate
1
Beneficiari multumiti
Translate »