Instalatii electrice si sanitare

Urbano Parks, corp 2, Str. Balastierei 1S,
Loc. Gilau, jud. Cluj
office@traust.ro
Tel.: 0741 741 666
Luni - Vineri
08:00 AM - 16:30 PM

Proiectam si executam instalatii electrice si sanitare cu personal calificat.

Prezentare

Instalatia electrica reprezinta un ansamblu de echipamente electrice interconectate intr-un spatiu dat, ce reprezinta un tot unitar cu o functionalitate bine determinata.

Echipa

Avem echipa dedicata de electricieni cu experienta in realizarea de instalatii electrice pentru spatii diversificate, atat civile cat si industriale.

Certificari

ISO 9001:2008 (calitatea lucrarilor) ISO 14001:2004 (securitatea muncii) OHSAS 18001:2007 (protectie mediului) ANRE (instalatii curenti tari) IGPR (sisteme anti efractie) IGSU (semnalizarea, limitarea si stingerea incendiilor)

100% Servicii complete

design, proiectare, obtinere de autorizatii construire si ISU, finisaje pereti si tavane, montare pardoseli tehnice, mocheta, gresie, LVT si PVC, toata gama de tavane, tapet, zugraveli si toate instalatiile necesare (electrice, HVAC, canalizare, voce date, detectare si stingere incendii, antiefractie, etc)

Profesionisti

Profesionisti capabili sa ofere cele mai bune solutii beneficiarilor. Avem echipe de structuristi, finisori, electricieni, instalatori, HVAC si ingineri cu vasta experienta.

Mobilizare

Mobilizarea și flexibilitatea sunt atribute care ne definesc, iar clienții care aleg să lucreze cu noi, beneficiaza de suport și expertiză imediate.
electrice_Traust_Dev

Amenajare Lol et Lola Hotel, designed by Morphoza

Crezul nostru

'PASIUNEA CA FUNDATIE'

Toata gama de constructii si instalatii

De aproape doua decenii, punem in practica ideile si planurile clientilor nostri: cladiri rezidentiale, sedii pentru companii, birouri, hoteluri, farmacii, banci, hale de productie, parcari, drumuri de acces, sisteme de canalizare.

Articole recente

Translate »