Amenajare showroom KUIBA E𝗫PERIENCE 𝗖𝗘𝗡𝗧𝗘𝗥

Amenajare showroom KUIBA E𝗫PERIENCE 𝗖𝗘𝗡𝗧𝗘𝗥

Proiectul de amenajare a spatiului KUIBA, a pus la incercare maiestria colegilor nostri, atentia la detalii si la calitatea finisajelor, acestea fiind absolut necesare pentru realizarea arcadelor care au atras atentia si admiratia vizitatorilor, dar si multumirea beneficiarului.

Dragos Bot, seful de lucrare responsabil de coordonarea acestui proiect, ne-a oferit mai multe detalii tehnice despre realizarea acestor elemente care redau designul boltilor romane:

“Pentru aproximativ o luna am  executat lucrari de constructii, in cadrul carora am realizat elemente speciale din gipscarton. Procesul tehnic de realizare a acestor bolti romane a fost unul laborios, atat la capitolul realizarii structurii si a compartimentarii, cat si la capitolul finisarii lor. Arcadele rezultate sunt bine definite/conturate si respecta dimensiuni si cote exacte la nivel de raze si de lungimi de cerc conform specificatiilor tehnice. Orice abatere sau nerespectare a acestor dimensiuni impuse prin proiect, ar fi dus la stirbirea vizuala si estetica a acestora.
 
Pentru obtinerea formelor generate, am folosit profile metalice speciale (vertebrate) croite si adaptate dupa cerintele si specificatiile tehnice din proiectul lucrarii.
 
De asemenea, la finisarea muchiilor circulare am folosit profile speciale din PVC, astfel incat straturile de glet si in final cel de vopsea lavabila, sa se muleze cu precizie maxima dupa forma si conturul boltilor romane.” 
Dragos Bot, inginer constructii Traust

Ne-am bucurat sa luam parte la inaugurarea sowroomului si sa primim un feedback atat de bun referitor la colaborarea cu echipa noastra si la calitatea executiei.

…suntem incantati de colaborare, de rezultatul final si va multumim pentru implicarea voastra si pentru seriozitatea echipei care a executat lucrarile , echipa alocata pentru proiectul nostru a fost profi. In ceea ce priveste executia boltelor …., stiu ca necesita mana de lucru fina si nu e tocmai usor de realizat, lucru confirmat si de colegul nostru implicat in coordonarea fit-out .” Andrea Nagy, Managing Partner HQ | KUIBA

Aprecierea si multumirea beneficiarilor este foarte importanta pentru noi, fiind cartea de vizita a modului in care lucram.

Va invitam sa vizitati  noul showroom KUIBA EXPERIENCE CENTER din Cluj-Napoca, veti fi surprinsi de concept si de calitatea articolelor prezentate.

Translate »