Evolutia unui santier

Evolutia unui santier

Cand locatia este una excelenta, dar esti limitat ca spatiu – aflandu-te in centrul orasului, iar planurile afacerii tale cuprind si marirea echipei, o solutie eficienta este optarea pentru extinderea cladirii pe inaltime.

Specialistii Traust lucreaza in aceste momente la o astfel de lucrare, unde suntem in faza de amenajari interioare.

Am inceput prin consolidarea cladirii, pregatind-o astfel pentru extinderea cu 2 etaje a cladirii, plus o consola deosebita ce iese din planul volumului principal, pe care le-am facut din structura metalica. Structura al carei principal avantaj il reprezinta greutatea scazuta, astfel presiunea exercitata asupra cladirii fiind mult redusa, comparativ cu un sistem clasic de structura.

Pentru ca ne-am dorit sa oferim un aspect impecabil celor 2 noi etaje, am ales ca la nivel de sapa sa alegem solutia unei sape elicopterizate – care e de o calitate mult superioara unei sape clasice. Materialul este mult mai omogen, planeitatea precisa, iar datorita elicopterizarii se sigileaza pelicula exterioara, fapt ce-i ofera un aspect impecabil. Totodata, nu mai este nevoie de sapa autonivelanta, indiferent de stratul de finisaj al pardoselii finite.

Pe acoperisul tip terasa am efectuat hidroizolatii specifice. Am continuat cu anveloparea fatadei, folosind un termosistem cu vata bazaltica. In interior am executat compartimentari din gips carton, am montat tavan casetat si executat instalatiile HVAC si sanitare.

Acum suntem in faza de finisare a acestor etaje, urmand sa coboram cu finisajele si la etajele inferioare.

Mai jos puteti urmari o scurta evolutie a acestui santier. 🙂

Translate »