Sistemele Climaver pe santierele Traust

Traust

Sistemele Climaver pe santierele Traust

Inovatie in domeniu HVAC

Din dorinta de a oferi calitate atat prin munca pe care o desfasuram cat si prin materialele oferite, suntem la curent cu tot ce e nou si eficient pe piata.

Colegii de la HVAC s-au documentat si au solicitat un training celor de la Saint-Gobain pentru a putea  implementa pe santierele Traust un sistem nou de conducte autoportante Climaver.

Climaver training

Sistemul de conducte autoportante Climaver

Ce este Climaver?

Este un produs unic, un sistem de conducte all-inclusive care inlocuieste conductele metalice clasice si vine la pachet cu urmatoarele beneficii:

  1. Cresterea eficientei energetice a cladirilor, prin oferirea celor mai bune clase de sisteme de conducte de ventilatie;
  2. Reducerea costurilor de instalare, operare si intretinere;
  3. Asigurarea necesarului corect de aer curat, a confortului termic si acustic al locatarilor;
  4. Cresterea productivitatii pe santier;
  5. Abordare ecologica cu materiale mai sigure si mai sanatoase.

Acest sistem urmeaza sa-l implementam incepand de luna aceasta pe santierele Traust, pentru unul dintre beneficiarii nostri, care se afla in top 5 retaileri din Romania.

Este imbucurator sa vezi ca beneficiarul intelege si isi doreste sa ofere mai departe clientilor sai calitate si inovatie prin materiale performante.

Ne dorim ca in viitor sa utilizam acest sistem pe toate santierele HVAC Traust, acesta fiind folosit si testat in strainatate de zeci de ani si adus in Romania datorita rezultatelor foarte bune si a eficientei dovedite in timp.

Consideram ca perfectionarea continua ne califica pentru realizarea proiectelor ample si inovative, fapt pentru care reusim sa raspundem solicitarilor si asteptarilor beneficiarilor dornici sa investeasca in solutii calitative si performante.

Translate »