Santier de suflet – sediul nostru

Santier de suflet – sediul nostru

Amenajare birouri Traust powered by Morphoza

Ne-am dorit sa activam intr-un mediu cat mai primitor, o ambianta calda si placuta, cu cele mai optime conditii de lucru, un loc pe care sa-l putem numi “acasa” in cele aproape noua ore petrecute la birou.

Cine putea sa ne ajute cu realizarea conceptului, daca nu Morphoza, un partener cu care am dezvoltat o relatie foarte buna de colaborare in ultimii ani si care ne-au inteles nevoile, drept urmare le-am dat mana libera, iar rezultatul il puteti vedea in pozele de mai jos.

Ce spune Morphoza despre proiect

” Am conturat întregul concept de design interior precum o poveste. Povestea Traust: autentică, unică și personală, inspirată din dedicarea, pasiunea și profesionalismul uneia dintre cele mai dinamice și flexibile firme de construcții din România.

Echipă. Pasiune. Experiență. Stabilitate. Încredere. Dinamism.
Am integrat toate aceste valori într-un concept de design autentic, asociindu-le elemente simbolice, reprezentative. Piese distincte care, puse împreună, creează un întreg – o estetică unitară, o poveste care se țese pe măsură ce experimentăm spațiul.

Încă de la intrare, vizitatorii și membrii echipei sunt întâmpinați de un decor inedit, atipic: o decorațiune custom-made, inspirată din tangram, care se întinde pe peretele din spatele recepției, corp de iluminat cu plantă verde integrată și elemente inspirate din operele renumitului sculptor român, Constantin Brâncuși. Este vorba despre coloana infinitului, reinterpretată într-o variantă cu led-uri luminoase dispuse pe peretele de la intrare.

Povestea continuă pe holurile biroului, pentru care am gândit o grafică continuă, inspirată din ciclul celor patru anotimpuri – simbol al dinamismului și adaptabilității. Aceasta se continuă pe peretele interior al sălii de conferințe, în același stil de liniatură îmbogățită de pete de culoare.

Sala de conferințe este gândită pe principiul funcționalității și al agilității. Peretele frontal este unul mobil (care maschează televizorul), cu un design care încorporează o zonă cu perete viu și compoziție din lemn care preia modelul coloanei infinitului – element pe care îl regăsim, sub altă formă, și în zona de recepție. Mobilierul flexibil, ergonomic, structura metalică cu corpuri de iluminat și inserții de plante verzi, precum și perdeaua fonoabsorbantă din spatele sălii sunt alte elemente care contribuie atât la estetica spațiului, cât și la caracterul său funcțional.

Am reușit să creăm, alături de echipa Traust, un mediu de lucru care se mulează perfect pe nevoile, așteptările și dorințele lor. Un loc care să-i inspire, să-i motiveze și să-i întâmpine, în fiecare zi, primitor. “

Translate »