Traust la Gala The Voices of Business

Traust la Gala The Voices of Business

De curand am avut onoarea sa participam la gala The Voices of Business, gala in care au fost celebrate performantele, au fost distinse creativitatea si inovarea si a fost remarcata capacitatea de a rezista, de a te adapta si de a te reinventa in vremuri dificile si tulburi. E o descriere succinta a galei organizata de revista Transilvania Business la Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca. Un eveniment unic de promovare a liderilor din business din Transilvania & Banat. 

Placerea a fost si mai mare, tinand cont ca am contribuit la amenajarea hotelului Radisson Blu. Mai exact ne-am ocupat de amenajari interioare in zona receptiei, ballroom-ului, lounge, salon mic dejun, restaurante tematice, holuri si case de scari.

Traust premiata cu trofeul „Companie de succes”

Traust a fost premiata pentru cei peste 20 de ani de crestere, experienta si adaptare permanenta la dinamica pietei de profil.

Multumim Transilvania Business Magazine, a fost o onoare sa primim aceasta recunoastere.

Mai multe detalii cu referire la eveniment puteti gasi direct pe pagina web a revistei: https://www.transilvaniabusiness.ro/2022/06/22/elita-business-ului-clujean-premiata-de-revista-transilvania-business/.

Translate »