Transformarea spatiilor de birouri din ultimii doi ani

Transformarea spatiilor de birouri din ultimii doi ani

Pandemia a reusit sa influenteze si designul interior, dar si exterior al spatiilor de birouri. Iata de au facut marile companii pentru a-si readuce la birou angajatii si pentru a le crea un mediu cat mai relaxant si productiv.

Experienta ultimilor doi ani a avut un impact semnificativ in piata birourilor si, inevitabil, in stilul de lucru al angajatilor. Anterior acestei perioada, lumea lucra preponderent de la birou, insa lucrurile s-au schimbat, datorita pandemiei si multi au ramas sa lucreze de acasa. In consecinta, pentru a readuce angajarii la birou, patronii au fost nevoiti sa investeasca in siguranta, sanatatea si starea de bine a angajatilor.

Spatiul office devine acum un element social, ce intretine relatiile din echipa, este un liant al echipelor, un loc de teambuilding şi brainstorming, in care accentele leisure sunt un „must”, iar reconectarea este esentiala, in special dupa acesti ultimi doi ani de pandemie. Un trend extrem de pozitiv pe care il vedem este dedensificarea spatiilor de birou, mai exact cresterea suprafetei utile de birou dedicate fiecarui angajat si crearea de spatii suplimentare de intalnire, socializare si recharge/breakout.

De castigat in viitorul apropiat vor avea companiile care se vor adapta la noul trend si vor regandi strategic modul in care functioneaza organizatia. A investi in experienta angazatilor la locul de munca este esential pentru a convinge angajatii sa revina la birou.

De curand am finalizat un proiect de amenajare interioara, in colaborare cu cei de la COS, pentru o companie globala de servicii profesionale lider in domenii precum digital, cloud si securitate. Patronii acestei companii au inteles ca un confort sporit inseamna eficienta mai mare. In consecinta, au amenajat un nou spatiu de birouri unde au adus confortul angajatilor prin elemente de design cum ar fi: game room, bistro, birouri cu nivele ajustabile, phonebooth/spatii mici ideale pentru convorbiri private, sali de relaxare cu zona de masaj si o terasa generoasa.

Translate »