CONSENS, evenimentul studentilor constructori de la UTCN

CONSENS, evenimentul studentilor constructori de la UTCN

Saptamana trecuta s-a desfasurat evenimentul CONSENS, organizat de tinerii studenti ai Facultatii de Constructii, eveniment la care am participat si noi, in calitate de sponsori/ sustinatori.

Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (ASCUT) a organizat in perioada 12-14 aprilie 2022 evenimentul CONSENS, SPRING EDITION, eveniment care a avut ca scop aducerea atat in fata studentilor, cat si a cadrelor didactice ultimele noutati din domeniul constructiilor. Evenimentul s-a aflat la cea de-a VI-a editie si si-a propus sa formeze o punte intre viitorii ingineri ai Facultatii de Constructii si posibilii angajatori.

Ne-am dorit sa sustinem evenimentul si ASCUT, sa ne promovam si sa invitam studentii in practica pe santierele noastre. Ne bucuram sa sprijinim proiecte din sfera educationala, considerand ca educatia este fundatia unui viitor mai bun pentru toti.

Felicitari tinerilor organizatori ai Asociatiei Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, a fost un eveniment reusit. Asteptam urmatoarea editie.

Translate »